Україна і світ

Оселедець в майонезі з цибулею: рецепт приготування


Оселедець в майонезі – це швидка у приготуванні та дуже апетитна страва. Завдяки пікантному поєднанню оселедця, цибулі та кремової текстури майонезу, ця закуска підходить як для звичайної вечері, так і для святкового застілля.

Додатковий плюс цієї страви – мінімум інгредієнтів і часу на приготування.

Оселедець в майонезі: рецепт

Чому варто спробувати рецепт оселедця в майонезі – закуска легко готується, має насичений смак і дозволяє експериментувати. Додавши трішки гірчиці до майонезу чи попередньо мариновану цибулю – страва набуде неймовірного смаку.

Інгредієнти для оселедця в майонезі:

  • оселедець – 1 шт.
  • цибулина (велика) – 1 шт.
  • майонез – 4 ст. л.
  • сік буряка – 1 ч. л. (для приємного кольору)

Як приготувати оселедець в майонезі:

  1. Наріжте цибулину тонкими півкільцями чи кільцями. Для більш ніжного смаку можна замаринувати цибулю в оцті. Змішайте гарячу воду, оцет і дрібку цукру, занурте кільця на 15 хвилин.
  2. Оселедець розділіть на філе та наріжте на шматочки.
  3. Для соусу у майонез додайте трішки соку буряка. Це покращить колір та надасть легкого аромату.
  4. У мисці поєднайте цибулю з оселедцем та заправте майонезним соусом.
  5. Перекладіть оселедець в майонезі в харчовий контейнер, накрийте кришкою і помістіть у холодильник на ніч.

З чим подати оселедець в майонезі – з відвареною картоплею! Це класичний дует, що підкреслить ніжний смак оселедця.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Оселедець в майонезі – це універсальна страва, яка завжди викликає апетит. Спробуйте її приготувати за нашим рецептом і здивуйте своїх рідних та гостей. Смачного!

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-12-10 17:33:00