Україна і світ

ООН відновлює виплати переселенцям: хто має право, куди звертатися та які документи потрібні

Агентство ООН у справах біженців відновило реєстрацію на отримання грошової допомоги для переселенців і постраждалих від війни.

Про це повідомило Мінреінтеграції.

Зазначається, що на виплати можуть розраховувати люди, які раніше не отримували виплат від міжнародних організацій і мають дохід менший ніж 5400 грн на місяць. У пріоритеті – найбільш незахищені верстви населення.

Зараз дивляться

Куди звертатися

Для подачі заявки необхідно звернутися в пункт збору даних у вашому регіоні або ж до мобільної групи, яка здійснює виїзди в межах області.

Які документи потрібні

Для заповнення заявки при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дітей, номер банківської картки, будь-які документи, що підтверджують приналежність до категорії вразливості.

Для збору даних мають бути присутні всі члени родини. Виключення становлять маломобільні громадяни.

– Для сімей, де є такі люди, допускається реєстрація без їхньої присутності за оригіналами документів за умови надання медичної довідки, що підтверджує їхній стан здоров’я, – повідомляють у Мінреінтеграції.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Докладнішу інформацію та розклад руху мобільних груп по областях можна знайти в офіційних Telegram-каналах за посиланням.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-19 20:30:58

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин