Україна і світ

Оля Полякова відреагувала на критику у свій бік від Євгена Клопотенка

Співачка Оля Полякова відреагувала на критику у свій бік від шеф-кухаря Євгена Клопотенка. У своєму недавньому інтерв’ю він заявив, що артистка для нього дивна людина, він не розуміє, які образи та меседжі вона транслює.

Клопотенко розкритикував Полякову – реакція співачки

Можливо, Оля б і не звернула уваги на критику з боку Клопотенка, проте її подруга та колега Бажана (Ольга Животкова) стала на захист співачки. Вона оприлюднила гнівне Instagram-stories, в якому обурилася словами кулінара. Варто зазначити, що Бажана написала багато пісень для Полякової.

Фото: Оля Полякова / Instagram

– Якби пан Клопотенко послухав пісні Олі, такі як Дякую, У твоїх обіймах, Все буде добре тощо, написані мною в Києві під час війни, і сходив хоча б на один концерт, де люди плачуть, то, можливо, він не ніс такі дурниці з розумним виглядом. Соромно дорослому чоловікові бути необізнаним, і заради хайпу знецінювати велику працю, – обурилася Бажана.

Оля репостнула цю stories собі, давши зрозуміти, що повністю згодна з авторкою своїх пісень. Також вона назвала позицію Клопотенка дитячою і безвідповідальною.

Зараз дивляться

Оля Полякова критика Євгена Клопатенка

Фото: Оля Полякова / Instagram

– Гірше за знецінення може бути тільки повне нерозуміння того, про що говориш. Це дуже дитяча, безвідповідальна і дурна позиція! Не читав, але засуджую, – коротко прокоментувала Полякова.

Раніше в інтерв’ю Це ніхто не буде дивитись Клопотенко заявив, що часто знімається з Олею у спільних шоу, проте вони ніби з двох різних світів.

– Я не розумію, як вона живе. Вона для мене дивна людина. Близько не знайомі, оцінювати не можу. Але який образ вона транслює і які меседжі? Каже, я там пісню Шльопки переклала українською. Ну клас. Ти слухаєш і не розумієш, що це. Напевно, жодного відео з передової не дивилася. Але в той же час, з нею всі спілкуються, – висловився Євген.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-19 12:15:34

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин