Україна і світ

Олексій Резніков прокоментував можливу відставку

Міністр оборони України Олексій Резніков висловив готовність піти у відставку, якщо таке рішення ухвалить президент України та парламент.

Про це він сказав під час пресконференції у неділю, 5 лютого.

— Коли я став вперше на публічну службу – це 2014 рік як секретар Київської міської ради, відразу всім сказав: жоден чиновник не вічний у кріслі. Тому будь-готовий у будь-який момент, що цей етап завершиться.

Рішення, бути мені міністром оборони або ні, ухвалює одна людина – це верховний головнокомандувач, президент України Володимир Зеленський, згідно з конституцією. Він дає подання на призначення, а Верховна Рада призначає.

Резніков додав, що тільки за рішенням президента України ухвалюватиме ті, чи інші рішення.

Зараз дивляться

— А далі, знову ж, робитиму те, що мені запропонує президент України. Я в команді, я буду робити все задля нашої перемоги, – наголосив міністр.

Водночас, Резніков висловив готовність допомогти своєму наступнику, якщо так вирішать президент та парламент.

— Будь-хто, хто буде міністром оборони України за бажанням отримає будь-яку підтримку від мене: поради, консультації та представлення тим міністрам оборони, з якими я маю вже особисті стосунки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно нардеп від Голосу Ярослав Железняк повідомляв, що Олексій Резніков може залишити свою посаду у Міністерстві оборони. За його словами, його місце може зайняти керівник Головного управління розвідки МО Кирило Буданов.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-05 18:28:05