Україна і світ

Олексій Данілов: рф найближчим часом припинить своє існування, цей процес незворотній

рф найближчим часом припинить своє існування, цей процес незворотній, на нього неможливо вплинути.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов у своєму виступі в рамках 15-го діалогу США та України з питань безпеки «Оцінка оборонних можливостей та потреб після року війни».

«Є фундаментальні демократичні цінності, ми свідомі того, за що боремося. Ми зіштовхнулися зі справжньою чумою, яку можна порівняти із фашистською. І це не тільки наша боротьба, це боротьба всіх цивілізованих країн», — сказав він.

За словами Олексія Данілова, Україна обов’язково переможе, але ціна, яку ми сплачуємо за свободу і незалежність, дуже висока.

Секретар РНБО зазначив, що вкрай важливим є те, «якою буде перемога, і що буде за нею». У цьому контексті він наголосив, що росія «буде фрагментована у найближчі три-п’ять-сім років, і Захід має бути до цього готовим».

«рф припинить своє існування у нинішніх кордонах, і ці процеси неможливо зупинити. Розвал росії розпочав путін, вдершись 24 лютого минулого року в Україну», — сказав Олексій Данілов.

Секретар РНБО додав, що росія як імперія помре найближчим часом.

Він також зауважив, що ця війна спричинить остаточний розпад колишнього срср, країни ОДКБ ближчим часом припинять співпрацю із рф.

Водночас він зазначив, що Китай навряд чи наважиться надати росії військову допомогу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Не бачу причин для такої допомоги, і не розумію, навіщо Китаю допомагати росії», — додав він.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-03-03 15:33:27

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин