Україна і світ

Олексій Данілов намалював російській пропагандистці «справжню картину майбутнього»

Державний службовець 1-го рангу Олексій Данілов

Секретар Ради нацональної безпеки та оборони України Олексій Данілов відповів на цинічні заяви очільниці найбільшої російської пропагандистської машини «раша тудей» маргариті симоньян, яка закликала до «возз’єднання» українців з російськими окупантами.

«симонян, читайте і слухайте уважно, я вам намалюю справжню картину вашого майбутнього, правда, без надії на просвітлення в вашій хворій безумством макітрі», — написав Олексій данілов на своїй фейсбук-сторінці.

«Наші чарівні Оксани будуть плювати на собачі могили ваших чоловіків, які лежатимуть зі звернутими шиями або без них, зі скляними від застиглого навіки страху очима, намилувавшись красою української землі.

А башкирські, рязанські, якутські та інші вдови будуть заливатися горючими сльозами над похоронками своїх чоловіків і синів, „которым в 20 лет могилы роют“.

І ми дійсно заспіваємо пісню, присвячену вам, російські тварюки:

„Станеш ти про пекло Господа просити
Та не буде, враже, смерть твоя легкою
Та й у смерті, враже, не знайдеш спокою“.

І ми обов‘язково вип‘ємо за нашу Перемогу і за вічний упокой потворного російського утворення, щоб ніколи ця смердюча російська земля не сміла і подивитися в бік України, замираючи від панічних й істеричних болів, згадуючи жах українських степів, лісів і ланів.

А ми будемо спостерігати, як оскаженілі вагнерівці та озброєні зеки ґвалтують ваших жінок і вбивають ваших дітей, і так звана росія буде занурюватися в морок, хаос і справжньої, не придуманої симонян громадянської війни. Як буде розвалюватися фейк-федерація, стискаючись до свого природного стану в межах московії — дрімучого смітника і окраїни Азії.

Як те, що колись звалось російською федерацією, буде розлітатися кривавими шматками.

Як ви там пишете „С Днём народного единства“. Ну що ж, і ми вас хочемо привітати з єдністю — тих, хто вже в чорних целофанових пакетах, і тих, хто до них збирається! Зі святом…

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Р.S. Єднання ваших завдяки нашим ЗСУ відбувається за планом…» — закінчив допис Секретар РНБО України.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-05 17:59:49