Україна і світ

Окупанти шоковані артобстрілами ЗСУ і мріють хоча б вижити: перехоплення розмови

Російський військовий у телефонній розмові із товаришем розповів про масовані обстріли Збройними силами України.

Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Так, загарбник жаліється, що українські артилеристи “дико” гатять по позиціях окупантів і, що у нього наразі одне бажання – просто вижити на війні.

– Чуєш: Гради ху*рять? Пи*дець, у них контрбатарейна війна дика… Це цілий день така ху*ня. Це не передати. Як це пережити – не знаю. Взагалі не знаю… Як тільки вижити хоча б, – розповідає російський контрактник іншому.

За його словами, під таким шквалом артилерійських ударів не вдається ні відбиватися, ні будувати укріплення. Загарбник розповів, що український безпілотник розвідав позиції окупантів, які згодом накрила артилерія.

– Пташка порахувала, як почали 152-ий накладати… ми ледве ноги понесли, в укритті сидимо… Коротше, хвилин 40 нас просто там “петушили” жорстко, – розповідає росіянин.

У СБУ наголошують, що Збройні сили України вже давно довели, що ефективно знищують ворога, адже станом на сьогодні знищено понад 50 тисяч російських вояк.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

В українській спецслужбі нагадують російським солдатам, що вони можуть зберегти своє життя. Для цього треба зателефонувати на гарячу телефонну лінію 2402 і здатися в полон.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-06 19:54:12