Україна і світ

окупанти отримали завдання триматися за Херсон «до останнього» — Наталія Гуменюк

Керівник об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону «Єдині новини» близько 20:08 26 жовтня розповіла, що окупанти, ймовірно, отримали наказ триматися «до останнього» під час оборони Херсона. За її словами, кремль не хоче допустити третьої великої поразки на війні.

«Ми усвідомлюємо, що така потрійна загроза їхньої невдачі — після „москви“ і Зміїного ще й Херсон — це буде критичний переломний момент для імперії. Цілком ймовірно, що вони отримали завдання триматися до останнього. Є рубежі оборони, є намагання облаштувати певну лінію, на якій будуть чекати перші проривні сили, і є облаштування позицій на лівому березі», — розповіла речниця Сил оборони півдня.

Наталія Гуменюк зазначила, що зараз на Херсонщині росіяни намагаються збудувати першу лінію оборони. Також рубежі захисту готують на лівому березі Дніпра.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

«Попри те, що ми продовжуємо вогневий контроль та ураження позицій, їх багато. Вони будують нові рубежі оборони, зокрема, готуються тримати Херсон. Така невдача буде критичним переломним моментом для імперії. Цілком ймовірно, вони отримали наказ триматися до останнього. Але ми знаємо, хто останній і де його знайти», — сказала Наталя Гуменюк

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-27 00:47:56