Україна і світ

Окупанти обстріляли Донеччину: є загиблі та поранені

Російські окупаційні війська обстріляли ракетами та артилерією Донецьку область. Протягом минулої доби поліція зареєструвала сім порушень законів і звичаїв війни з їхнього боку.

Загарбники поцілили у чотири населені пункти – містам Авдіївці, Бахмуту, селам Торське й Костянтинопіль.

У Нацполіції зазначають, що війська РФ використовували для ракетних ударів зенітний комплекс С-300, який призначений для враження повітряних цілей. Пошкоджені три будинки та ферма.

Дві ракети влучили по селу Костянтинопіль, унаслідок чого пошкоджена інфраструктура. За попередніми даними, люди не постраждали.

Внаслідок артилерійських обстрілів у селі Торське та Бахмуті загинули люди. У місті також є травмовані. За даними Донецької ОВА, там дві людини померли та троє зазнали поранень. Були пошкоджені два приватні будинки. Ще один загиблий у Торському поблизу Лимана.

Крім цього, у Сіверську російськими окупаційними військами пошкоджена адміністративна будівля, а у Парасковіївці Соледарської громади — приватний будинок.

Окупанти обстріляли Донеччину: є загиблі та поранені / 3 фотографии

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 Кримінального кодексу України).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Донецька ОВА

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-19 15:34:12