Україна і світ

Окупанти наступають на чотирьох напрямках: Генштаб повідомив про ситуацію на фронті

Російські загарбники наступають на фронті одразу на чотирьох напрямках – Лиманському, Авдіївському, Бахмутському та Новопавлівському. У той же час на Поліському, Волинському, Сіверському та Слобожанському напрямках наступальних угруповань противників не виявлено. 

Про це повідомляється у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ від 3 лютого.

Росіяни продовжують обстрілювати населені пункти України поблизу державного кордону. Таким чином, під вогневим впливом опинились Тимоновичі та Грем’яч на Чернігівщині, Рожковичі, Товстодубове, Студенок, Старикове, Волфине і Миколаївка на Сумщині та Ветеринарне, Глибоке, Зелене, Нескучне, Гатище і Вовчанськ Харківської області.

Зараз дивляться

Вороги обстріляли ряд населених пунктів з танків, мінометів та артилерії.

Так, на Куп’янському напрямку постраждали 6 населених пунктів, на Лиманському – 4 населених пункти, на Бахмутському – 7, на Авдіївському – 4, на Новопавлівському – 3, Запорізькому та Херсоньському – понад 15. 

У той же час противники продовжують зазнавати втрат в Україні. Так, в Біловодську Луганської області вони влаштували військовий шпиталь у Центральній районній лікарні і привезли туди до 120 поранених військовослужбовців. 

Поповнюють втрати агресори за допомогою вербування людей серед ув’язнених. Так, лише за минулий тиждень у виправних закладах Новосибірської області РФ було завербовано до 1000 найманців. 

Тим часом українська авіація за добу чотири рази вдарила по районах зосередження ворога і ще один – по його ЗРК. 

Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони разом уразили 2 райони зосередження живої сили противника.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-03 22:03:24

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин