Україна і світ

Окупанти на Луганщині заманюють людей на “референдум” фальшивими обіцянками – Гайдай

Російські окупанти обіцяють жителям Луганської області, які втратили житло, і їм ніде зимувати, нібито вирішими цю проблему в обмін на участь у “референдумі”.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

– На псевдореферендум росіяни закликають йти навіть тих, кому ніде зимувати. До прикладу, у Сватовому високопосадовці з РФ агітували біженців взяти участь у “референдумі”, обіцяли вирішити всі проблемні питання, – уточнює він.

Гайдай наголошує, що окупанти не збираються вирішувати проблеми людей, які вже кілька місяців вимушені жити на стадіоні – не в будинках, гуртожитках чи комунальних установах, а на відкритому спортивному об’єкті, тоді як до опалювального сезону залишилося лише два місяці.

– Повертатись цим людям нікуди – їх житло зруйнував “руський мир”, який тепер дивиться безхатченкам Луганщини в очі та має совість щось обіцяти в обмін на голос, – додав Гайдай.

За його словами, зараз бої у Луганській області фактично не припиняються, а після доволі швидкого захоплення Лисичанська ворог не може подолати відстань, меншу за площину цього міста.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Сергій Гайдай

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-14 13:08:36

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин