Україна і світ

Окупанти готуються перекинути на передову 250 в’язнів з “ДНР” – Генштаб

Російське керівництво намагається відновити підрозділи, які зазнали втрат на фронті. Для цього в так званій ДНР проводять призов ув’язнених.

Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України.

За їхніми даними, Росія використовує будь-які методи для відновлення втрат. Тому на окупованій частині Донецької області так звана місцева влада проводить призов та підготовку ще 250 в’язнів.

– На тимчасово окупованій території Донецької області так звана місцева влада проводить призов та підготовку ще 250 в’язнів. Вони найближчими днями будуть направлені на доукомплектування підрозділів, що перебувають на передових позиціях, – зазначили у Генштабі.

Крім того, противник продовжує зосереджувати зусилля на повній окупації Донецької області та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках.

Ворог обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, веде повітряну розвідку. Від ворожих ударів постраждало понад 20 населених пунктів. Серед них – Краматорськ, Бахмут, Кривий Ріг, Дніпро, Миколаїв, Нікополь, Павлівка, Високопілля, Мирне. Також в результаті удару по Зеленодольській ТЕС постраждало понад 10 цивільних.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 218-ту добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Більше інформації про війну в Україні – новини онлайн читайте в матеріалі Фактів ICTV.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-29 22:36:50

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин