Україна і світ

Окупанти без успіху штурмували населені пункти на Краматорському та Слов’янському напрямках

Впродовж доби російський ворог намагався штурмувати низку населених пунктів на Слов’янському, Краматорському, Бахмутському напрямках. Проте ЗСУ відбили усі спроби і ворог відступив.

Про це йдеться у вечірньому зведенні від Генерального штабу ЗСУ.

На Харківському напрямку окупанти зі ствольної та реактивної артилерії вели обстріли неподалік Борщової, Соснівки, Петрівки, Рубіжного, Мосьпанового, Чугуєва, Світличного та Слатиного. Також ворог завдав авіаударів біля села Залиман, Мосьпанового та Явірського.

Російські загарбники намагалися розвідати побудову оборони наших підрозділів у районі населеного пункту Чепіль. Окупантів наші воїни ліквідували.

На Слов’янському напрямку противник зі ствольної, реактивної артилерії та танків обстріляв райони Норцівки, Долини, Грушувахи, Краснопілля, Мазанівки та інших населених пунктів.

Окупанти намагалися просунутися неподалік Богородичного, проте знову без успіху.

На Краматорському напрямку загарбники вели артилерійські обстріли поблизу Райгородка, Закітного, Серебрянки, Верхньокам’янського, Білогорівки. Ворог завдав авіаудару біля Григорівки.

Так само без успіху окупанти намагалися розвідати позиції Сил оборони в районі Верхньокам’янського.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

А спробу російського ворога покращити тактичне положення в районі Івано-Дар’ївки Збройні сили успішно відбили та змусили ворога тікати.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-26 22:14:48

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин