Україна і світ

Обвал, як цунамі, зносить війська РФ: Арестович заявив про майже повну ізоляцію окупантів біля Ізюму

Внаслідок контрнаступу ЗСУ на Харківському напрямку Ізюмське групування РФ опинилося майже в повній ізоляції, залишився лише один прохід зі Сходу.

Про це в ефірі Фейгин Live заявив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович

– Почався штурм Ізюма, кажуть вони. Ми, звісно, в це не віримо, але кажуть (в російських чатах, – Ред.), що наступ почався. Там купа даних… Взято на озброєння купа техніки, взяті полонені, майже ізольоване Ізюмське групування, там один прохід зі Сходу залишився, – каже він.

Також Арестович зазначив, що єдиний міст, через який йшло постачання, перебили.

– Це єдиний міст, через який йшло постачання. Тобто вони ізольовані — читайте оточені в оперативному відношенні… ГУР стверджує, що 237 полк ВДВ припинив існування фізичне повністю, — сказав радник президента.

Крім того, він повідомив про велику кількість полонених російських військових, захоплено тисячі снарядів, десятки одиниць техніки.

– Стільки їх набрали (полонених, – Ред.), війська не справляються просто… Коли ми 50 кілометрів фронту пробили, майже 100 пройшли протягом трьох діб… Це ще не все. З півдня Ізюма, кажуть російські чати, йде відступ, — говорить він.

Радник припускає, якщо Ізюмське угруповання РФ буде добите, число полонених рахуватиметься тисячами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За його словами, командири ще одного підрозділу РФ втекли і кинули своїх бійців.

– Вони розбіглися по посадках, шукають можливість здатися. Там повний колапс і катастрофа. Обвал, як цунамі, зносить російські війська, — сказав він.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-10 02:35:43

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин