Україна і світ

Обігрівачі, меблі та прикраси: Google назвав найпопулярніші запити в Україні

Українці все частіше цікавляться онлайн-покупками та послугами. Статистка Google показала, що найбільше цікавить наших людей за умов війни.

З початку війни українці шукають на 16% менше товарів, але з кожним тижнем цей відрив зменшується. 24 лютого ці показники впали на 52%.

Статистика Google показала, що зараз українці найчастіше шукають товари для обігріву будинку, кухонні прилади, домашні меблі, спортивний інвентар та ювелірні прикраси.

З обігрівачами все зрозуміло – в умовах війни потрібно бути готовим до всього. Меблі зараз мають попит також через ситуацію в країні – багато хто був змушений покинути свої будинки, і тепер потрібно облаштувати нові житла.

Що стосується прикрас, найбільше цікавилися годинниками, перснями – тими речами, які дарують на згадку.

Дані Google показали, що українці також шукали вишиванки та патріотичні футболки. У покупках найчастіше звертали увагу на бренд та ціну – це на тлі нестабільності цін та компаній, які продовжують працювати у РФ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Втім, весь світ зараз завмер в очікуванні презентації Apple – 7 вересня покажуть iPhone 14, який порадує публіку корисними оновленнями. Наприклад, у майбутніх флагманах покажуть супутниковий зв’язок, потужний процесор та передову камеру. Щоправда, очікуються підвищення цін.

Смартфон
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-05 10:51:21