Львівський портал

Нового тюремника Львівщини спіймали на хабарі

У четвер, 19 вересня, СБУ та ДБР затримали на хабарі начальника Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Ігоря Тимочка. Про це повідомляє Zaxid.net.

Видання першим сповістило про це затримання, правоохоронці наразі ще не оприлюднили офіційної інформації.

За даними журналістів, Ігоря Тимочка підозрюють в отриманні хабарів від підприємців, що працюють на території установ виконання покарань. Затримали головного тюремника західного регіону «на гарячому» під час одержання 2000 євро.

Ігорю Тимочку готують офіційну підозру та обрання запобіжного заходу.

Відомо, що 52-річний Ігор Тимочко очолює Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань із листопада 2022 року. Перед тим деякий час обіймав посаду заступника начальника з питань стратегічного розвитку Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань.

Раніше Тимочко працював заступником начальника Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства. На місцевих виборах 2020 року балотувався до Івано-Франківської облради від партії «Слуга народу», однак не пройшов.

Ігор Тимочко замінив на посаді колишнього головного львівського тюремника Михайла Дзюдзя, якого засудили до пʼяти років увʼязнення з конфіскацією майна за хабарництво. Вирок йому, як повідомляв Львівський портал, підтвердив торік Верховний суд.

Повноваження Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань поширюються на територію шести західних областей: Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської та Тернопільської.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-20 11:38:22