Україна і світ

Noize MC заспівав на концерті у футболці з логотипом Азов

Відомий російський музикант Noize MC (Іван Алексєєв) з’явився на концерті у футболці з символом полку Азов. Артист всіляко підтримує Україну, і не забуває говорити про тих, хто захищає країну зі зброєю в руках.

Noize MC заспівав на концерті у футболці з логотипом Азов

Так, несподіваний сюрприз для фанатів артист влаштував на концерті у Валенсії наприкінці травня цього року. Музикант також заспівав українською, а слухачі принесли жовто-синій прапор із символікою Азова.

@sergio.marchuk Noize MC в футболке Азов! Нет войне! Концерт в Валенсии 26/05/24 #noizemc #испания #валенсия #аликанте ♬ оригинальный звук – Sergio Marchuk

Зараз дивляться

@sergio.marchuk Кто был на концерте ставим плюсик. Очень крутое выступление! На украинском языке просто супер! #noizemc #испания #валенсия #аликанте #сергеймарчук ♬ оригинальный звук – Sergio Marchuk

Тож не дивно, що фанати підтримали рішення Івана вийти на сцену в такій футболці – Алєксєєв із перших днів повномасштабного вторгнення виступає за підтримку України, і робив це не тільки словами, а й фінансово.

Артиста також підтримують і наші зірки, підтримують із ним контакт. Приміром, у квітні Андрій Хливнюк з Бумбокс зустрівся з Noize MC у США. І хоча наш музикант не афішував таку зустріч, на спільному знімку колеги обіймалися і встигли поговорити. До речі, зірки познайомилися ще 2008 року на одному з концертів у Воронежі. Одні користувачі мережі зраділи зустрічі артистів, а інші нагадали Хливнюку про те, що Іван платив податки в РФ, роблячи концерти для росіян.

Фото: Noize MC

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-18 17:00:51