Україна і світ

Нікого не ховаю: Аліна Гросу розкрила, чим займається її чоловік


Співачка Аліна Гросу, яка продовжує тримати інтригу стосовно особистості свого чоловіка, ексклюзивно для Фактів ICTV розповіла, чим займається її коханий.

Аліна Гросу про чоловіка

Шанувальники не втомлюються робити припущення, за кого вийшла заміж співачка. Сама Аліна каже, що наразі не вважає за потрібне розкривати його обличчя на широкий загал. Тим більше у своїх соцмережах.

– Я нікого не ховаю, ми разом відвідуємо мої виступи та його роботу. Ті, хто має знати, знають його. Просто я не викладаю в соцмережі його обличчя, тому що в першу чергу це мій влог, де я як співачка та актриса ділюсь своєю роботою, – пояснила Гросу.

Разом з тим Аліна зазначила, що її чоловік також з творчої сфери. Ба більше – з кінематографічної.

Зараз дивляться

– Ми пов’язані в професії, допомагаємо одне одному. Він режисер фільмів, реклами та кліпів. Дублює фільми та ігри англійською мовою для Америки та Китаю, знімається у кіно та викладає. Також в нього є свій бізнес, – поділилася співачка.

Аліна Гросу додала, що її чоловік, як і вона сама, дуже любить дітей, тому вони вже задумуються над питанням поповнення в родині.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше фанати припускали, що співачка вийшла заміж за російського актора Романа Полянського, з яким вона довгий час зустрічалася, але потім розійшлася.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-26 12:27:17