Україна і світ

Нехай ворог відчує спільну лють: Юлія Зорій підтримала проєкт Друзі ДШВ


Ведуча програми Ранок у великому місті на ICTV2 Юлія Зорій поповнила лави друзів ДШВ. Цей проєкт збирає гроші на підтримку українських десантників.

Юлія Зорій стала другом ДШВ

Всеукраїнська платформа допомоги Десантно-штурмовим військам ЗСУ обʼєднала навколо себе чимало українців, серед яких зірки медіа та шоубізнесу.

Ведуча Юлія Зорій переконана, що перемогти можна лише разом. Для цього зокрема необхідно постійно підтримувати наших захисників, що боронять країну на передовій.

Зараз дивляться

– ДШВ – завжди перші! Стань їм другом і підтримай наших героїв щомісячним донатом. Нехай ворог відчує нашу спільну лють і разом – до перемоги! – закликала Юлія.

Для того, щоби допомагати десантникам на постійній основі, слід зайти на сайт проєкту Друзі ДШВ. Там можна задонатити як конкретному підрозділу, так і війську в цілому.

Підписка на щомісячні донати для ДШВ

На платформі також є можливість робити автоматичні щомісячні донати. Суму ви обираєте самі, але зважайте, що найвідданіші друзі ДШВ отримають спеціальні відзнаки.

Тих, хто щомісяця донатить від 100 грн, нагородять віртуальним бейджем Друг ДШВ. Унікальна наліпка на автівку дістанеться тим, хто робить внески від 500 грн. Для того, щоби пити з фірмової чашки ДШВ, потрібно регулярно донатити від 1 тис. грн. Кепку видадуть тим, хто надсилає від 5 тис. грн щомісяця.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зібрані кошти йдуть на різні види сучасного озброєння, а також на медичне забезпечення та покращення умов життя і служби бійців.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-27 13:35:00