Україна і світ

Необережний пост про військовополонених у соцмережах може негативно вплинути на переговорний процес

Олександр Мотузяник. Фото: Дмитро Юрченко / АрміяInform

Про це сказав спікер МОУ полковник Олександр Мотузяник під час брифінгу в Military Media Center.

Він звернувся до жителів окупованих територій, зазначивши, що Україна не забуває про своїх людей і обов’язково звільнить усі тимчасово окуповані території.

– Масований російський ракетний удар по нашій енергетиці цього тижня ще раз свідчить про те, що росія не тільки держава-вбивця, а ще й до того ж держава-терорист. Подібними терористичними ударами по українських містах і цивільних об’єктах росія лише об’єднує український народ і всю світову спільноту. Нам усім зараз важко, але ми продовжуємо боротися за своє майбутнє і за майбутнє наших дітей. держава-агресор буде покарана за вчинені злочини, загарбницьку війну проти України. кремль обов’язково програє. Україна не забуває про своїх людей і обов’язково звільнить усі тимчасово окуповані території, – сказав Олександр Мотузяник.

Він також зазначив, що ще одним важливим питанням є робота звільнення військовополонених українських воїнів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Робота зі звільнення військовополонених українських воїнів триває постійно і безперервно. Цього тижня ми маємо успіхи і працюємо далі. Я нагадаю, що увесь процес, як офіційна комунікація з цього питання, а також інші, ведеться через Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими. Нещодавно штаб оприлюднив рекомендації для звільнених з полону захисників, а також для їхніх родин і засобів масової інформації щодо того, як саме публічно комунікувати цей процес, аби передусім не нашкодити йому. І зверніть увагу, друзі, кожне необачно сказане слово чи кожен необережний пост у соціальних мережах може негативно вплинути як на сам переговорний процес, так і на тих, хто ще тимчасово перебуває у ворожому полоні, – сказав Олександр Мотузяник.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-11-03 16:29:44