Україна і світ

«Необережні п’яниці» — СтратКом ЗСУ прокоментував пожежу в окупованому Шахтарську

В окупованому Шахтарську Донецької області стався вибух паливних цистерн, заявило увечері 26 жовтня Управління стратегічних комунікацій (СтратКом) Збройних Сил України.

За словами представників СтратКому, вибух паливних цистерн кацапів, які були призначені для заправки техніки всього донецького угруповання військ, стався унаслідок «необережного поводження з електрозварювальними приладами працівниками станції, які перебували в стані алкогольного сп’яніння».

«За словами місцевих очевидців, вибух був такої сили, що від вибухової хвилі коливались багатоповерхові будинки. Можете собі тільки уявити, скільки палива там було і які втрати тепер в ПММ мають бананові макаки і їх кацапські покровителі, — йдеться в повідомленні СтартКому. — Тепер голови місцевих дирявих ідіотів полетять дуже швидко, бо частина цього палива мала б бути „по-тихому“ продана і хтось багато недорахувався грошей».

«Купуємо поп-корн і починаємо із завтрашнього дня читати сумні історії, про раптові смерті в дирі», — додали в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-10-27 04:02:32