Україна і світ

Не хочуть воювати проти України: підрозділи РФ у Казахстані відмовляються повертатися

Російські військові, які розмістилися на території Казахстану, відмовляються залишати країну та повертатися на місця постійної дислокації. На це є одна причина – вони не хочуть далі брати участь у повномасштабній війні проти України.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. За даними ГУР, загарбники починають вигадувати формальні причини відмови – це начебто відсутність спеціального повітряного транспорту.

– Формальна причина відмови – відсутність спеціального повітряного транспорту, у повному складі задіяного у війні з Україною. Реально ж військові не хочуть поповнити склад окупаційного контингенту, – попередили українські розвідники.

Командування російської армії досі має наміри повністю вивести війська з території Казахстану, введені під час придушення січневих мітингів проти чинної влади.

У ГУР Міноборони зазначили, йдеться про тисячі військових з повним озброєнням і технікою, які перебувають біля об’єктів критичної інфраструктури, зокрема, аеродромів, військових полігонів, нафтових баз, космодромів та інших.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До того ж Російська Федерація майже повністю вивела загарбників з озброєнням, технікою з території Таджикистану та Вірменії для участі у повномасштабній війні проти України.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-27 16:47:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин