Україна і світ

Не хочу їхати з Криму: росіяни ридають, але стоять у заторах, тікаючи з півострова

Після вибухів на аеродромі в Новофедорівці 9 серпня у тимчасово окупованого Росією Криму російські туристи влаштували масову втечу з півострова.

На опублікованих фото та відео у соціальних мережах видно кілометрові затори з автівок, які намагаються прорватися до незаконної самобудови через Керченську протоку.

Деякі відео свідчать, що росіяни тікають з півострова неохоче, і навіть ридають через зіпсовану відпустку, але інстинкт самозбереження бере гору і вони тягнуться назад до Росії.

— Я взагалі не хочу їхати з Криму, з Алушти. Як тут класно, взагалі! Я звикла тут. Як у своєму домі жили, так все душевно, — зі сльозами, сидячи в автівці, скаржилася росіянка.

Пропагандистські російські ЗМІ повідомляють, що станом на 12.00 середи, 10 серпня, заторів на мосту через Керченську протоку вже немає. Пропагандисти пишуть, що боялися, що сьогодні продовжаться жахливі затори на виїзд з Криму, але “сьогодні вранці в обидва напрями зелене світло”.

9 серпня у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи на військовому аеродромі Саки у Новофедорівці.

Якою була реакція в Україні та у Росії на вибухи у Новофедорівці, що це за аеродром, а також перші версії та причини вибухів, ви можете ознайомитися у нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

10 серпня командування Повітряних сил ЗСУ повідомило про знищення дев’яти ворожих літаків у тимчасово окупованому Криму.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-10 15:58:48