Львівський портал

Не впорався з керуванням: на Львівщині в ДТП загинуло двоє людей

У вівторок, 17 вересня, на Львівщині поблизу Золочева водій легковика не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з двома вантажівками. В результаті ДТП водій та пасажирка легковика загинули на місці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 6:50 на автодорозі «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» поблизу Золочева водій автомобіля Volkswagen Passat, 63-річний мешканець Кіровоградської області, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з вантажівкою MAN під керуванням 57-річного жителя Львівської області.  

Після цього некерований легковик зіткнувся ще й із вантажівкою Mercedes-Benz, яким керував 34-річний мешканець Львівської області.

Від отриманих через ДТП травм водій легковика та його пасажирка, 18-річна мешканка Кіровоградської області, загинули на місці події. 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Санкція статті передбачає покарання – до восьми років тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 

Правоохоронці встановлюють обставини події. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.   

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-17 07:56:05