Україна і світ

Не вказала в декларації оренду квартири на Печерську: справу нардепки Шол передали до суду

Національне антикорупційне бюро України та Спеціалізовна антикорупційна прокуратура скерували до суду справу щодо народної депутатки від Слуги народу Маргарити Шол, яку підозрюють у внесенні недостовірних даних до декларації за 2020 рік.

Йдеться про квартиру на Печерську у Києві вартістю майже 5 млн грн, яку вона орендувала протягом 2020-2021 років, але не вказала це в декларації.

В САП нагадали, що 22 грудня 2022 року Шол повідомили підозру за ч. 1 ст. 366-2 КК України (декларування недостовірної інформації).

Оскільки вона не з’являлась за викликами для проведення слідчих дій, нардепку оголошено у розшук. Вона майже місяць переховувалася від органу досудового розслідування.

Проте 16 січня політик разом із адвокатами з’явилась до органу розслідування, що дозволило завершити справу та передати її до суду.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

НАБУ 9 січня оголосило у розшук нардепа від Слуги народу Маргариту Шол. Політик не вказала в декларації за 2020 рік відомості про оренду квартири на Печерську, вартість якої становить близько 5 млн грн.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-17 17:33:58

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин