Україна і світ

Не визнає власні паспорти: РФ не пропускає через кордон з документами “ЛДНР”

З ходом контрнаступу ЗСУ настрої проросійськи налаштованих жителів ОРДЛО змінюються. Так, більшає людей, які невдоволені ходом проведення так званої “спеціальної операції” та діями російського уряду.

– Панує думка, що РФ здає інтереси “республік”. Ці настрої додатково посилились після того, як з’ясувалось, що видані на території ОРДЛО російські паспорти не мають юридичної сили на території РФ. Принаймні тим, хто намагався виїхати із “лднр” за таким паспортом, на російському кордоні пояснюють, що “ви ніхто і звати вас ніяк”, – зазначається у повідомленні ГУР Міноборони України.

Крім того, серед особового складу 14-ї окремої бригади спеціального призначення (в/ч 74854) ЗС РФ шириться інформація, що до 01.12.2022 має завершитись один із етапів так званої “спеціальної операції”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Після цього заплановано виведення з частини окупованих територій України регулярних підрозділів ЗС РФ. Начебто, ці території буде передано під контроль так званим “добровольчим батальйонам” на кшталт  1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) армійських корпусів.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-15 15:53:12

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин