Україна і світ

Не відстає від Дантеса: Дорофєєва зняла поцілунок із Кацуріним

Українська співачка Надя Дорофєєва порадувала своїх шанувальником фото зі своїм новим обранцем – ресторатором Михайлом Кацуріним. На знімку музикант тягнеться до своєї дівчини за поцілунком.

Знімком закоханих Дорофєєва поділилася у Instagram.

Примітно, що співачка опублікувала фото одразу після того, як Даша Кацуріна виклала спільне фото із Дантесом. Схоже, Надя хоче, щоб увага публіки була прикута до неї, а не до її колишнього чоловіка Володимира та колишньої дружини Михайла.

Проте артистка не хоче цікавитися реакцією фанатів щодо її нового обранця – в Instagram він активно закриває коментарі під тими публікаціями, де позує разом із Мишком.

Даша та Дантес вирішили вчинити трохи інакше – дизайнерка викладає спільні фото, і робить це так, щоб фанати самі здогадалися, хто склав їй компанію для знімка.

На одному з останніх знімків Кацуріна позує в напівпрозорому ліфчику, а Дантес їй заплітає волосся. Користувачі одразу здогадалися, хто доглядає Дашу – це було легко здогадатися з татуювання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що Дорофєєва і Дантес розлучилися в березні – аналогічно вчинили і Кацуріни – Михайло з Дашею також розлучилися через 7 років спільного життя.

Дорофеева
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-12 18:33:35