Україна і світ

Не варто недооцінювати ресурси РФ: Міноборони про інформацію щодо нездатності окупантів наступати на Бахмут

У Міноборони вважають, що складно оцінити можливості російських військ для наступу на Бахмутському напрямку, адже окупанти мають величезний людський ресурс.

Про це заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, коментуючи дані британської розвідки щодо послаблення можливостей російських сил під Бахмутом.

– Складно робити однозначний прогноз, тому що росіяни сьогодні підключають і приватні армії. Є інформація, що там вже не тільки ПВК Вагнера перебуває, а й інші підрозділи. Тобто маємо розуміти, що загарбники мають величезний людський ресурс, який вони можуть використовувати та намагаються залучати як на регулярній основі, так і в приватних арміях, – сказала Маляр.


Заступниця глави Міноборони наголосила, що не варто недооцінювати ресурс Росії як держави загалом.

– Можливо, вони не в змозі вести бої з такою інтенсивністю як починали, але в них ще достатньо запасів, щоб вести цю війну. Нам жодним чином не можна розслаблятися, бачимо, які важкі бої тривають на Донецькому напрямку, – підкреслила вона.

Раніше Міноборони Великої Британії заявило, що частота атак російських військ під Бахмутом знизилась, оскільки ЗСУ отримали пдкріплення. У відомстві зазначали, що швидше за все найближчим часом РФ не досягне успіху на цьому напрямку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: телемарафон

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-03 16:58:47

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин