Україна і світ

Не розгубилася: Адель змінила образ просто на сцені через грозу Англійська співачка Адель взула кросівки просто на сцені через негоду. 15 Серпня, 17:09


Англійська співачка Адель взула кросівки просто на сцені через негоду. Зірка вирішила не припиняти концерт навіть під час сильної грози.

Адель виступила на сцені в кросівках через сильну грозу

Так, йдеться про концерт 14 серпня в Німеччині. На виступ прийшли тисячі жителів і гостей Мюнхена, але посеред шоу почалася сильна злива, а сцена Адель була просто неба.

На відео одного з шанувальників можна побачити, як Адель ходить сценою в чорній довгій сукні і тримає мікрофон у руці. Можна сказати, що кросівки явно не зіпсували її образ, як і саме шоу – фанати також використовували дощовики, щоб і далі насолоджуватися співом.

Зараз дивляться

Примітно, що артистка часто виступає босоніж і ходить у такому вигляді по сцені, але цього разу вона замерзла, і довелося взутися.

До речі, на концерті була і відома українка – дружина ведучого Григорія Решетника Христина. Вона також поскаржилася на погоду і додала, що останні п’ять років мріяла опинитися на виступі Адель, і насолодилася репертуаром.

Христина Решетнік

Фото: Христина Решетнік/Instazgram

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, іноді зірка й помиляється з вибором образу – у червні Адель вийшла на сцену в сукні від російського бренду. За це артистку розкритикували в соцмережах.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 17:18:09