Україна і світ

Не пишається сином і не катається на Tesla: батько Ілона Маска розповів про стосунки у сім’ї

Батько Ілона Маска зізнався, що не пишається своїм сином-мільярдером. Також Еррол Маск не водить автомобіль Tesla і не цікавиться успіхами свого старшого сина.

– Я не пишаюся Ілоном. Ми сім’я, яка давно займається багатьма цікавими речами. Я жодного разу не отримав подачки від свого сина-мільярдера, – заявив Еррол.

Чоловік зізнався, що у нього гордість викликає його молодший син Кімбал, який також зміг стати мільярдером завдяки вкладенню всіх своїх коштів у Tesla. Молодший у сім’ї Масків вважається ресторатором, що і викликає у батька гордість.

Еррол вважає, що Ілон міг бути набагато щасливішим, але він почувається аутсайдером, який відстає від графіка свого плану на життя.

– Я знаю, це звучить шалено, але ми, як сім’я, схильні так думати. Зараз йому 50, а я все ще думаю про нього як маленького хлопчика, – заявив чоловік.

Що стосується автопарку Еррола, в ньому немає Tesla – він катається на Bentley, Rolls Royce та Mercedes-Benz.

Особисте життя глави Tesla також непокоїть його батька – він переживає, що мільярдер ніколи не знайде собі жінку, яка зможе заради нього та сім’ї відмовитися від своєї кар’єри.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Останнім часом навколо найбагатшої людини у світі розкривається кількість цікавих фактів про її життя, які раніше були невідомі суспільству. Наприклад, наприкінці липня Маска звинуватили в романі з дружиною співзасновника Google – це сталося в грудні, і стало причиною розлучення пари.

Илон Маск
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-01 14:04:19

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин