Україна і світ

Не піднімайте зброї проти України! Тарас Тополя звернувся до білоруських солдатів

Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя звернувся до солдатів та офіцерів Білорусі.

Музикант, який захищає нашу країну з першого дня повномасштабної війни, записав відеозвернення. Він зазначив, що білоруських солдат провокують до участі в російській військовій агресії проти України і неправдою змушують брати участь у загарбницькій війні.

– Сьогодні ворог прийшов на нашу землю. Ворог підлий, підступний та страшний. Ворог, який вбиває та ґвалтує дітей, жінок, старих. Завдає ракетних, авіаційних та артилерійських ударів по житлових масивах та цивільній інфраструктурі. У тому числі удари завдаються з території Республіки Білорусь, – зазначив Тополя.

Він додав, що навіть у тому випадку, коли ворожі Іскандери стартують з території Білорусі, ворожі літаки злітають з їхніх аеродромів, а ворожі орди йшли на Київ, скоюючи військові злочини в Бучі, Ірпені, Гостомелі та багатьох інших містах та селах України, з території Білорусі, навіть у цьому випадку Україна не відповідала їм вогнем та смертю.

– Ми готові зустріти вас віч-на-віч. Ми чекали на вас із миром. На жаль і на ваше нещастя, ваш президент обрав інший шлях. Але ми й досі віримо, що чобіт білоруського солдата не ступить на нашу землю. Але якщо все ж таки приїдете з війною, ми зустрінемо вас як і путінські орди – з вогнем і свинцем, – наголосив Тополя.

Тарас зазначив, що білоруси самі бачили, на що здатна українська армія, яка захищає свій народ та свою рідну землю від загарбників.

– Ми зможемо захистити себе. Тим більше, що сьогодні з Україною весь світ. А ось чи зможете ви пояснити своїм дітям та й самим собі, чому підтримали не дружню, братню Україну, а путінську орду, чому готові йти на забій заради амбіцій державних злочинців? Не виконуйте злочинні накази свого керівництва! Не піднімайте зброї проти України, – сказав музикант.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Він закликав офіцерів Білорусі зробити правильний крок, оскільки диктатори вирушають, а військові злочинці опиняються на лаві підсудних, імперії падають, а народи залишаються.

– Як буде – залежить не від Лукашенка чи від Путіна, це залежить від кожного з вас. Якщо якимось чином вас змусять перетнути кордон зі зброєю в руках, не застосовуйте її. Зупиніться, опустіть стволи, дочекайтеся ЗСУ, у такому разі у вас не стрілятимуть. Бог і правда з Україною, а вам потрібно зробити правильний вибір, – підсумував Тополя.

Не піднімайте зброї проти України! Тарас Тополя звернувся до білоруських солдатів
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-16 12:42:42

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин