Україна і світ

Не буде ніяких капітуляцій. З допомогою терору і шантажу кремль не виторгує нічого – Олексій Резніков

«Українців не вдасться ні залякати, ні занурити у темряву і холод. І точно не буде ніяких капітуляцій, крім капітуляції кремля. Тому сьогодні російська влада намагається за допомогою терору і шантажу, можливо, виторгувати собі якісь теми для переговорів. У них нічого не вийде, і ми про це публічно відправляємо сигнали у всі столиці світу. Навіть у ті, які ще хочуть «адвокатувати» кремлю та вести бізнес «as usual».

Про це Міністр оборони України Олексій Резніков сказав під час відзначення представників різних професій та вручення відомчих відзнак за особистий внесок у Перемогу нашої держави.

 «Я хочу, щоб ми усвідомлювали пройдений шлях. Збройні Сили опанували і успішно застосовують в бою десятки типів західної зброї. Міжнародні партнери повірили у нас і хочуть бути співавторами нашої Перемоги. Вони знають, що попереду дуже важкий шлях, але вони готові його з нами пройти. росія стратегічно програла цю війну», – підкреслив Олексій Резніков.

Вітаючи учасників заходу, Міністр оборони підкреслив велику честь – вручення нагород саме представникам незламного, мужнього українського народу, який цього року вразив увесь світ.

«Сили оборони є частиною народу, який складається з хоробрих вчителів, що рятували дітей. Блискучих медиків, які перемагали смерть. Фантастичних енергетиків, які щоразу реанімують електрику і повертають людям світло, тепло, воду. Наших комунальників, які забезпечують життєдіяльність і створюють добробут у найскладніших умовах. Наших рятувальників, залізничників, журналістів, науковців, працівників легкої промисловості. Українських підприємців, які попри все працюють, дають можливість людям годувати свої сім’ї. Людей різних професій, різного віку. Але об’єднаних спільною метою – Перемогти», – зазначив Олексій Резніков.

Він нагадав, що мета України залишається незмінною – повернути усю нашу землю, включно з Кримом і українським Донбасом – вийти на міжнародно визнані кордони України 1991 року.

«У найважчі дні, – підкреслив Міністр оборони, – Україна зупинила російських окупантів завдяки героїзму і майстерності Збройних Сил України як основної складової Сил оборони. А також завдяки насправді всенародній підтримці нашої армії. І ми обов’язково переможемо!»

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2022-12-20 11:47:13