Україна і світ

Назріває черговий скандал: принц Гаррі намагається змінити свої мемуари на тлі смерті Єлизавети ІІ

Принц Гаррі намагається внести корективи у свої мемуари після смерті Єлизавети ІІ. Книга, за яку герцог Сассекський отримає $38 млн, змінюється в останній момент.

За словами інсайдерів, деякі розділи в книзі можуть здатися “бездушними”, на тлі недавньої смерті королеви. Відомо, що половину від суми принц уже отримав за “повністю правдиві мемуари”.

Щоб внести корективи в книгу, Гаррі довелося зв’язатися з видавцями. Відомо, що мемуари надійдуть у продаж до кінця 2022 року, де розкриються деякі секрети та стосунки у королівській родині.

Подібні імпульсивні рішення Гаррі шкодять видавцям, які заплатили величезні гроші за книгу – фінальний варіант вже був затверджений і готувався до друку.

– Видавці заплатили мільйони доларів авансом, бо вони впевнені у успіху книги. Але перша чернетка розчарувала їх, адже вона була надто емоційною. У результаті остаточний варіант було затверджено, але Гаррі тепер відчайдушно намагається вдосконалити книгу на тлі смерті Єлизавети ІІ, – заявив один із видавців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що зовсім недавно принц Гаррі помирився із королівською родиною. Щоправда, це сталося після смерті Єлизавети II, на яку возз’єднання родичів було заповітною мрією.

Принц Гаррі
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-25 11:01:32