Україна і світ

НАТО після Рамштайну погодилось надати Україні військову допомогу: що відомо

Держави-члени НАТО нададуть Україні більше систем ППО, броньованої техніки та боєприпаси.

Про це повідомив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, який взяв участь у віртуальному засіданні Контактної групи з питань оборони України (Рамштайн) в середу, 15 березня.

– Генеральний секретар поінформував групу про зусилля НАТО і членів Альянсу, спрямовані на швидке надання Україні ключових сил і засобів, в тому числі більшої кількості систем протиповітряної оборони, бронетехніки і боєприпасів, – йдеться у повідомленні.

Столтенберг підкреслив, що поточна робота з нарощування оборонно-промислової бази НАТО має вирішальне значення для забезпечення нашого власного стримування і оборони, а також для надання підтримки Україні “стільки часу, скільки буде потрібно”.

Зараз дивляться

Зазначається, що дискусія під час засідання була зосереджена на важливості збереження та посилення підтримки України, яка продовжує протистояти жорстокій агресивній війні з боку Росії.

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що підсумки десятого засідання Контактної групи з оборони України у форматі Рамштайн “вселяють оптимізм”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Десяте засідання Контактної група з оборони України (більш відомої, як Рамштайн) розпочалося сьогодні близько 14:00 за київським часом в онлайн-режимі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-15 23:30:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин