Україна і світ

Наступали ногами на руки та придушували: у Києві чотирьох виховательок відправили під варту

Чотирьох виховательок, які катували малечу у дитячому садку, взято під варту строком на 2 місяці.

– За клопотанням Київської міської прокуратури суд обрав запобіжні заходи чотирьом вихователькам приватного корекційного дитячого садочка, яких підозрюють у катуванні дітей, – повідомляє Київська міська прокуратура.

Зазначається, що Голосіївський районний суд міста Києва підтвердив обґрунтованість підозр та задовольнив клопотання прокурора щодо запобіжного заходу.

– Згідно з матеріалами слідства, підозрювані упродовж тривалого часу вчиняли протиправні дії відносно малолітніх вихованців дитячого закладу. Вказані дії супроводжувалися заподіянням дітям сильного фізичного болю та моральних страждань з метою покарати їх за поведінку або невиконання вказівок вихователів, – додають у прокуратурі.

Дії підозрюваних кваліфіковано за ч. 2 ст. 127 КК України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що напередодні цим вихователькам вручили підозру у знущанні над дітьми, а саме у тому, що вони наступали ногами на їхні руки, висміювали та ображали дитину в присутності інших діток, змушували стояти тривалий час у незручному положенні, придушували, застосовували больові прийоми, обмотували скотчем та закривали рот рушником.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-17 00:07:36