Україна і світ

Наші партнери, як і ми, впевнені — Україна переможе — Олексій Резніков

Україна переможе в цій війні. Це найважливіші слова, які я чую на кожній зустрічі із нашими міжнародними друзями і партнерами.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Міністр оборони України Олексій Резніков.

Сьогодні це повторив мій колега Генеральний інспектор Міністерства оборони США Роберт Сторч, якого я був радий вітати разом із делегацію в Києві.

Змістовна, предметна зустріч, результати якої надважливі для подальшої тісної співпраці.

Кілька ключових тез.

Довіра — це те, на чому побудовані наши відносини. Транспаретність всіх без виключення процесів — те, чого ми досягли і продовжуємо дотримуватись.

Питанню постачання зброї та її обліку приділяється дуже прискіплива увага в Міноборони та ЗСУ.

Делегація інспекторів США позитивно відзначила перші результати впровадження Міністерством оборони України логістичної програми LOGFAS, яка дозволяє моніторити постачання Україні озброєння від країн-партнерів і контролювати рух матеріально-технічної допомоги. Обговорили подальшу роботу з автоматизації для забезпечення контролю та унеможливлення корупції. І я, і пан Сторч висловилися за важливість контролю.

Наші партнери впевнилися, що усе озброєння і обладнання, яке доставляється з США у відповідній кількості, ефективно застосовується українськими захисниками.

І головне: наші партнери, як і ми, впевнені — Україна переможе. І вони з нами поруч на всіх етапах цієї боротьби зі злом світового масштабу.

Я не можу не відзначити, що мужність наших захисників і захисниць продовжує захоплювати увесь світ. Вони — герої. Незламні. Саме тому війна обов‘язково завершиться нашою перемогою.

І саме тому вже зараз ми повинні закладати фундамент для співпраці в післявоєнний час — для відбудови незалежної і суверенної України. Не пострадянської.

І важливо, щоб ця стратегія була відома нашим союзникам і друзям за кордоном, які вчергове сьогодні пересвідчилися в нашій повній відкритості.

Слава Україні!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Слава Силам оборони України!

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-01-27 21:10:29

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин