Україна і світ

Нас усіх чекає сюрприз: Арестович про контрнаступ ЗСУ

Контрнаступу українських Збройних сил не слід чекати за очевидними напрямками, оскільки для успіху в російсько-українській війні необхідна несподіванка.

Про це 19 липня заявив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі з російським правозахисником Марком Фейгіним.

– Зрозуміло, що ми звільнятимемо нашу територію, контрнаступатимемо. Тут питання – де ми це почнемо, бо зовсім не очевидно, що ми почнемо це з Півдня, – сказав радник голови ОПУ.

За його словами, на українців, швидше за все, “чекає сюрприз”.

– У цій війні є перше правило: не роби очевидних речей. Про наступ на Півдні вже стільки всі кажуть, що було б надто просто, – додав він.

Раніше начальник об’єднаного координаційного пресцентру сил оборони України Південь Наталія Гуменюк заявила, що контрнаступ ЗСУ у Херсонській області відбувається успішно.

Перед цим речник Оперативного командування Південь Владислав Назаров заявив, що в Херсонській області підрозділи росіян масово змінюють пункти дислокації. Вони намагаються сховатися від контрнаступу українських захисників за мирним населенням.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Фейгин Live

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-20 02:58:38

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин