Україна і світ

Нарешті моя лють перетвориться на зброю. Поліцейська з десятирічним досвідом приєдналась до Гвардії наступу

У Нацполіції розповіли історію поліцейської Карини Тушевської з міста Щастя на Луганщині, яка вирішила приєднатись до штурмової бригади Лють.

– Карина — уродженка Луганщини. У 2013 році вона закінчила Луганський державний університет внутрішніх справ. Та менш ніж за рік почалась війна. Карина на той час працювала слідчою у м. Щастя — прямо на лінії розмежування з окупованою територією, – йдеться у повідомленні.

Поліцейська активно працювала в складі сил оборони в зоні проведення АТО/ООС.

photo 2023 03 27 11 47 59 2

Зараз дивляться

За 8 років робота в умовах підвищеної небезпеки стала для дівчини вже звичною, проте після повномасштабного вторгнення поліцейській довелося залишити рідне місто та виїхати на Хмельниччину.

Карина працювала в Шепетівському райуправлінні поліції, а коли дізналась про формування штурмової бригади Лють, без вагань однією з перших виявила бажання на вступ.

– Нарешті моя лють перетвориться на реальну зброю. Маю досвід, що стане в нагоді. А головне — бажання втілити в життя свою давню мрію: визволити рідну Луганщину від загарбників, – розповіла поліцейська.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко повідомила, що набір у Гвардію наступу незабаром завершиться. Охочі подати свої заявки мають встигнути до 1 квітня 2023 року.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-27 16:43:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин