Україна і світ

Наближаються ЗСУ: у Херсоні з будівлі ОВА зник триколор

3 листопада мережу заполонили фото обласної військової адміністрації в тимчасово захопленому Херсоні без триколора.

Світлину, зокрема, поширив український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

– Із будівлі Херсонської ОВА окупанти зняли російські триколор. Про це може свідчити? – поставив риторичне питання журналіст і наголосив, що окупанти, крім того, залишили свої блокпости в Чорнобаївці, Степанівці та Білозерці.

Таке ж питання ведучі загальнонаціонального телемарафону поставили під час прямого включення й секретарю Ради національної безпеки та оборони Олексію Данілову.

– Чому тільки в Херсоні (зник триколор, – Ред.)? – здивувався Олексій Данілов. – Щойно наближаються наші Збройні сили, усюди відразу зникають колаборанти зі своїми триколорами.

Секретар РНБО наголошує: те, що відбувається зараз у Херсоні та області, так само відбувалося в Ізюмі та інших містах, до яких наближались Збройні сили України.

– Це свідчить про те, що, мабуть, скоро в Херсоні щось цікаве відбуватиметься. Там же не тільки триколори, там і пам’ятники кудись поділися, – наголосив Олексій Данілов.

До слова, поки українці тішаться, що в Херсоні не стало прапора РФ, місцевий колаборант Кирило Стремоусов переконує свою аудиторію, що в місті 3 листопада все “стабільно, як і раніше”.

Щоправда, записав гайляйтер відеозвернення з авто, ущент заповненого речами.

–  У місті поки все гаразд. Життєзабезпечення міста на нормальному рівні. На лінії фронту поки без змін. Десь далеко чутно бої, – переконував Кирило Стремоусов, завалений торбами.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 253-тю добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Більше інформації про війну в Україні – новини онлайн читайте в матеріалі Фактів ICTV.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-03 15:18:39