Україна і світ

На Закарпатті чоловік, що намагався втекти закордон, сам викликав поліцію

Прикордонники Чопського загону розшукали поблизу села Новоселиця Ужгородського району громадянина України, який намагався у незаконний спосіб потрапити до Словаччини, проте заблукав і вимушений був сам викликати поліцію.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

– 25-річний чоловік сподівався дістатися кордону, орієнтуючись за навігатором у мобільному телефоні. Із залізничної станції він попрямував пішки за прокладеним завчасно маршрутом. Однак невдовзі втратив орієнтування та заблукав у горах, – йдеться у повідомленні.

Заблукав і сам подзвонив у поліцію: на Закарпатті розшукали чоловіка, що намагався втекти закордон / 2 фотографии

Прикордонники зазначили, що чоловік провів усю ніч у лісі серед гір, змерз і неабияк злякався, розуміючи, що йому не вдастся вибратись з лісу самотужки. 

Зараз дивляться

– Тому зранку, коли “зловив” зв’язок, одразу зателефонував на лінію 102 та попросив допомоги у правоохоронців. Поліцейські негайно повідомили прикордонників. До пошуків були залучені додаткові прикордонні наряди з розшуковими собаками, – повідомляє відомство.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У ДПСУ додали, що чоловіка знайшли за декілька кілометрів від кордону, він виявився жителем Запоріжжя та зізнався, що планував дістатися Словаччини у незаконний спосіб. Там він збирався вирішити, куди прямувати далі. 

– Однак не очікував на складнощі під час подолання гірської місцевості. Чоловікові надали необхідну допомогу. Наразі він почувається добре та перебуває у безпеці, – резюмували прикордонники. 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-01 18:39:18