Україна і світ

На Євробаченні 2023 Нідерланди представлять Мія Ніколай та Діон Купер

Нідерланди на Євробаченні 2023 представлятиме дует Мія Ніколай та Діон Купер. Відбіркова комісія одноголосно обрала артистів, щоб вони представляли країни на міжнародному конкурсі.

– Цього року ми отримали багато пісень, особливо від молодих талантів, що є великим досягненням. Діон Купер та Міа Ніколай є неординарними молодими талантами. Відбіркова комісія вирішила, що їхні голоси чудово поєднуються один з одним. Ми не можемо зараз розповісти надто багато про пісню, але вона самобутня, відверта і значуща, і ми не сумніваємося, що вона вигідно виділятиметься серед учасників Євробачення, – заявив представник місцевого відбіркового конкурсу Ерік ван Стаде.

Так, поки що невідомо, з якою піснею виступить дует.

Що відомо про Мію Ніколай і Діон Купера

Зараз дивляться

Міа і Діон не знали один одного лише два роки тому – їх звела спільна робота з іншими музикантами.

Артисти вже опублікували заяву щодо майбутнього виступу у Ліверпулі.

– Конкурс пісні Євробачення – це місце, де люди можуть побачити, що ви можете запропонувати як артист. Після всіх цих років напруженої роботи, втілення наших почуттів у музику, це чудова нагода розповісти нашу історію в такому великому масштабі. Здається фантастичним і трохи нереальним, що відбіркова комісія обрала нашу пісню, але ми готові поділитися чимось справді позитивним із Європою, – заявили Міа та Діон.

Щодо дівчини, то вона присвятила більшу частину свого життя музиці. Вона брала уроки фортепіано у віці 6 років. Діон також мріяв стати музикантом із 4 років. Його батько був барабанщиком у вільний час прищеплював любов сина до музики.

Днями також стало відомо, хто поїде представляти Грузію на Євробаченні 2023 року.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-02-04 11:45:12

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин