Львівський портал

 На Яворівщині п’яний господар вирішив зарізати гостя

На Львівщині затримали зловмисника за підозрою у замаху на вбивство односельчанина. Інцидент трапився у середу, 7 серпня, в одному з сіл Яворівського району під час розпивання алкогольних напоїв, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

За даними поліції, зловмисник кілька разів вдарив 45-річного чоловіка ножем у шию та груди під час побутового конфлікту, спричинивши йому важкі травми. Зараз поранений перебуває у реанімації.

Як встановили правоохоронці, потерпілий перебував в гостях у свого 38-річного товариша-односельчанина. Чоловіки розпивали спиртне і близько четвертої години ночі між ними виник конфлікт, під час якого господар, маючи намір вбити гостя, завдав йому кількох ударів ножем у ділянку шиї та грудної клітини.

В подальшому медики діагностували у пораненого проникаюче поранення черевної порожнини з ушкодженням легені, діафрагми, печінки та проникаюче поранення серця. Зараз він перебуває у реанімації.

Поліцейські оперативно встановили місце перебування зловмисника та затримали.

Чоловіку повідомили про підозру у замаху на вбивство ч.2 ст.15 ч.1 ст.115  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід..

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-08 13:09:02