Львівський портал

На війні загинув 23-річний оператор дронів зі Львівщини

На фронті загинув 23-річний оператор БпЛА 71 окремої єгерської бригади Назарій Жуковець. Про це Львівському порталу повідомили у «Львівобленерго».

Життя Назарія Жуковця обірвалось 18 липня під час бою з російськими окупантами поблизу села Зарічне Харківської області.

До лав ЗСУ він став ще на початку повномасштабного вторгнення РФ. Служив у 71 окремій єгерській бригаді на посаді зовнішнього пілота (оператора) безпілотних літальних апаратів. До війни працював у «Львівобленерго» електромонтером з експлуатації розподільних мереж.

«За словами колег, Назарій був відповідальною людиною, завжди прагнув вчитися, проявляв ініціативу у роботі, любив життя. Вічна шана та пам’ять нашому воїну і колезі», – кажуть енергетики.

Поховають Назарія Жуковця у рідному Щирці сьогодні, 22 липня. Траурний кортеж буде рухатись зі Львова через Пустомити. У Щирці воїна зустрічатимуть о 12:00 біля АЗС (початок селища), далі процесія рушить до батьківської хати та до церкви Різдва Пресвятої Богородиці.

Довідково:

Назарій Жуковець (16.05.2001 – 18.07.2024) народився у селі Піски Львівської області. Мешкав у смт Щирець.

У 2020 році закінчив Львівський професійний ліцей залізничного транспорту й здобув спеціальність електромонтера з ремонту та обслуговування електричного устаткування, електромонтера контактної мережі.

З березня 2020 року Назарій Жуковець почав працювати електромонтером у «Львівобленерго». Із початком повномасштабного вторгнення Росії став на захист України до лав ЗСУ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-07-22 07:55:51