Україна і світ

На тлі розбомбленого аеропорту Антонов: гурт Five for Fighting випустив кліп із українським оркестром

Американський музикант Джон Ондрасік та його гурт Five for Fighting випустив кліп на пісню Can One Man Save the World. Відео знімали у розбомбленому росіянами аеропорту Антонов.


Композицію записали разом із українським оркестром, який акомпанував гурту.

– Для мене було честю на все життя виконати мою нову триб’ют-пісню України Can One Man Save the World з українським оркестром на руїнах аеропорту Антонов перед улюбленою українцями Мрією – найбільшим у світі вантажним літаком, який Путін цинічно знищив на самому початку війни, – зазначив Джон.

Також він висловив захоплення президенту України Володимиру Зеленському, зазначивши, що пісня про нього та про те, як одна людина може змінити світ. Артист сказав, що всі прибутки від відео підуть у фонд Save Our Allies, який допомагає нашій країні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Ондрасік закликав своїх колег приєднатися до нього та провести благодійний концерт для України наприкінці літа.

– Росіяни повинні зрозуміти, що вони ізгої не лише в економічному та політичному плані, а й в культурному. Музика може стати потужним залпом у подоланні кордонів для тих, хто завалений пропагандою… Хоча ця пісня про президента Зеленського, але, за великим рахунком, вона про кожного з нас. Я вважаю, що всі ми, як вільні люди та нації, повинні зробити свій внесок у захист свободи… Як говориться в останніх словах нашого відео – історія починається зараз, – зазначив Джон.


На тлі розбомбленого аеропорту Антонов: гурт Five for Fighting випустив кліп із українським оркестром
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-12 16:44:49

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин