Україна і світ

На сході та півдні України – майже весна: синоптик прогнозує потепління (карта)

Циклон, який приніс в Україну снігопади та крижані дощі, у вівторок, 22 листопада, залишить територію України, а температура повітря підвищиться, прогнозує синоптик Наталка Діденко.

– Циклон, на якому прискакав сьогодні до нас святий Михайло, завтра вже піде далі. Тому оці сьогоднішні сніг, мокрий сніг, дощ, льодяний дощ та інші атмосферні дари поступово залишатимуть територію України, – запевняє вона.

За її словами, завтра у більшості регіонів без опадів, лише на сході та південному сході пройдуть дощі. Водночас ситуаця на дорогах буде складною через ожеледицю.

– Температура повітря протягом дня на заході та півночі – від -2 морозу до +3 тепла. На сході та півдні – майже весна, +8 +13 градусів. У центрі: на Вінниччині близько 0, у Кропивницькому з районами та на Черкащині +3 +6 градусів, на Полтавщині та в Дніпрі з районами – до +9 градусів, – розповіла Діденко.

У Києві, з її прогнозами, опади малоймовірні, вночі у столиці -1 -3, вдень близько 0, а на дорогах – слизько.

Прогноз погоди на 22 листопада від Укргідрометцентру

На сході, у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській областях, а також у Криму завтра очікується дощ. Вночі +4 +9, вдень +7 +12.

На решті території України без опадів. Тільки вночі на півночі та в центрі мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь. Температура повітря протягом доби – від -3 до +2. Вдень в Одеській та Миколаївській областях – до +6 градусів.

Ожеледиця на дорогах у західних, північних та більшості центральних областей, а на заході вночі ще й туман, кажуть синоптики.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

pogoda v ukrayini na 22 lystopada 2022

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-21 19:05:28

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин