Львівський портал

На «схемі» для ухилянтів погоріла 22-річна мешканка Львівщини

Правоохоронці затримали на Львівщині 22-річну дівчину за організацію незаконної переправи чоловіка мобілізаційного віку через державний кордон. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

За даними слідства, йдеться про 22-річну мешканку Самбірського району. За 12 тисяч доларів вона пообіцяла незаконно переправити чоловіка через державний кордон України поза межами пуктів пропуску.

Як додають в обласному управлінні СБУ, фігурантка «погоріла» не на одному випадку. Встановлено, що вона забезпечувала нелегальні «трафіки» для ухилянтів. Жінка гарантувала призовникам безпечний маршрут втечі до країн ЄС поза встановленими пунктами пропуску і свої «послуги» оцінила у 12 тисяч доларів.

Затримали зловмисницю 1 серпня під час отримання 6 тисяч доларів від «клієнта».

Їй оголосили підозру за ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – від семи до дев’яти років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років із конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-02 13:17:59