Україна і світ

На станціях та вокзалах УЗ розгортають пункти незламності – що там є

На вокзалах та станціях Укрзалізниці пункти незламності у процесі розгортання.

Яка ситуація на залізничному вокзалі у Києві розповів керівник з пасажирських комунікацій Укрзалізниці Олександр Шевченко.

— Станом на зараз вокзали Укрзалізниці працюють як укриття та і як місця для обігріву. Зараз це місця стабільності та незламності. Адже на найбільших станціях та вокзалах розгорнуті пункти обігріву та пункти годування. Наші партнери постачають зараз сендвічі та гарячі супи. Так само є медпункти та дитячі зони.

Він розповів, що у Києві на вокзалі перебувало одночасно до 1 тис. людей у двох залах одночасно.

— Всі пасажири, рейси яких затримуються, ми приводимо сюди: обігріваємо та пригощаємо чаєм і тільки потім пропонуємо, які пересадки можуть у них бути.

Також Шевченко додав, що буде створена кімната для немовлят, де дитина зможе поспати та їй можна буде поміняти підгузки.

bez ymeny 1 1 watermarked

На станціях УЗ є зв’язок, пункти підзарядки телефонів, де люди фактично цілодобово заряджають свої гаджети.

bez ymeny 23 watermarked

Паралельно до енергоживлення є буржуйки, виготовлені Укрзалізницею. Вони надають тепло та можливість підігріти їжу. Вугілля, дрова та буржуйки УЗ заготовила ще з літа.

bez ymeny 2 watermarked

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Станом на зараз у середньому затримуються 70 потягів. Головна причина – відсутність електроенергії, поки замінюють електротяговики на інші тепловози, це займає час.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-11-24 16:36:09

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин