Львівський портал

На Сихові відновлять гарячу воду 13 серпня

Мешканцям Сихова відновлять гаряче водопостачання 13 серпня, після завершення ремонту з ліквідації аварійного пориву на магістральній тепловій мережі на проспекті Червоної Калини. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

На проспекті Червоної Калини ремонтні бригади міняють 15 метрів труби діаметром 700 мм на попередньо ізольовану трубу. Роботи ускладнюються через наявність поруч електричних кабелів і водопроводу діаметром 400 мм, що змусило частину робіт виконувати вручну. Додатково були замінені коліна на трубопроводі.

«Відтак, через великий обсяг робіт у складних умовах ще повністю не завершені монтажні роботи. Плануємо, що завтра до кінця дня все буде завершено і відновимо гарячу воду частині мешканців Сихова, які не мають гарячої води через ці роботи. Над ліквідацією пориву працює 6 одиниць техніки та 2 аварійні служби», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, 7 серпня, через аварію на тепломережі частині Сихова вимкнули гарячу воду. У зв’язку з ремонтом на мережі без гарячої води залишились 206 житлових будинків. Попередньо відновити гаряче водопостачання мали 12 серпня.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-08-12 09:34:25