Львівський портал

На Сихові рецидивісти спалили чотири машини

На лаві підсудних опинились двоє львів’ян, які, бажаючи помститись своєму недругу, підпалили на Сихові його авто, але разом із ним знищили ще три машини. Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

Інцидент стався цьогоріч 13 травня на вул. Гната Хоткевича. Тут близько 03:00 ночі раніше судимі львів’яни віком 44 і 45 років підпалили мікроавтобус Renault Master і втекли. Причиною цьому стали неприязні відносини із власником авто.

Сам мікроавтобус повністю згорів. Але від займання також були пошкоджені ще три автомобілі, припарковані поруч: Renault Megane, Opel Zafira та Nissan Leaf. Загальна сума завданих збитків потерпілим склала майже 1,2 млн гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за за ч.2 ст.28 ч.2 ст.194 ККУ (умисне знищення та пошкодження чужого майна шляхом підпалу, вчинене за попередньою змовою групою осіб, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах).

Розслідування вже завершили, а справу скерували на розгляд суду. За скоєне рецидивістам загрожує від трьох до десяти років тюрми.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-03 18:00:27