Україна і світ

На очах починають закладатися основи потужної держави: Подоляк про ціну свободи України

Україна платить зараз величезну ціну за те, щоб стати величезною та потужною державою. Зокрема, країні доводиться втрачати свій золотий фонд і найкращих громадян у повномасштабній війні, розпочатій Російською Федерацією.

Про це заявив радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк. За його словами, на очах починають закладатися основи сильної та потужної держави.


– Для мене всі понад 300 днів війни – як один великий, важливий, важкий день. Але важкий не з точки зору, що важко працювати, а з точки зору усвідомлення, яку ціну платить Україна за те, щоб стати неймовірно суб’єктивним елементом цієї цивілізації.

Паралельно сумно від того, що ми втрачаємо свій золотий фонд, своїх громадян. Для мене дуже круто дивитися, як держава утворюється, як закладаються основи дуже сильної і потужної держави. Об’єктивно її ж раніше не було, – стверджує Подоляк.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Радник глави Офісу президента вважає, що Україну неможливо зламати. Якщо ворог намагається зламати країну, тоді вона починає чинити опір.

– У нас була територія, спільні цінності, бажання рухатися кудись спільно (не всі, звісно, ми бачимо певну кількість зрадників), проте все ж. І була одна особливість, як виявилося, вона серцевинна для нас, – це незламний характер.

Це характер, який не можна зламати. Україна може байдуже дивитися на багато речей, але коли її намагаються зламати, неважливо зсередини або ми бачимо Майдани, вона починає чинити опір. Ми бачимо неможливість її зламати, – переконаний він.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-12-31 15:31:48